Meditációs tapasztalat

Meditációs tapasztalat

Mi mindannyian lelkek vagyunk. A lélek egy szubtilis energia, egy fénypont. Isten a Legfelső minden lélek között. Minden lélek rendelkezik saját kapacitással, de a Legfelső rendelkezik az abszolút békével és szeretettel. Ha elfogadom a lélek, a belső fénylény koncepcióját, akkor könnyű összekapcsolódni az Eggyel, aki szintén egy Fénypont, egy Fénylény.

Minden lélek eljön egy testbe, hogy eljátssza a szerepét a világ színpadán, a Legfelső kivételével, aki mindig állandó marad. Az én minőségeim változnak, de a Legfelső örökkévalóan állandó és változatlan a minőségeiben. Amikor meditálunk, a Legfelsővel kapcsolódunk össze. A gondolatainkat a Legfelsőre irányítjuk, és ez alapján teremtjük meg a gondolatainkat.

Isten az összes pozitivitás forrása. Amikor belépek az eredeti tudatosságomba, önmagam, a lélek tudatosságába, elszakadva a testtől, és összekapcsolódva a Legfelsővel, a tudatomat az igazság irányába mozdítom. Ez a meditáció. A meditáció lényege, hogy újra összekapcsolódjam a Legfelsővel, hogy meg tudjam változtatni a hozzáállásomat, és újból felmerítsem a békét, a szeretetet, az igazságot, a tisztaságot és a boldogságot. Hogy olyan megrázhatatlan belső békével rendelkezzem, hogy senki ne tudjon békétlenné tenni. Amikor nyugodt és békés vagyok, akkor tudni fogom, mit kell tennem vagy mondanom. Isten az abszolút igazság, aki el tudja távolítani a hamisságot. Én magam egy olyan állapotba kerültem, hogy nem ismerem az igazságot, ugyanakkor a tudás és az Istennel való kapcsolat újból elhozza az igaz szeretetet és bölcsességet az életemben.

 

Három eszköz van, ami megvéd minket attól, hogy a mindennapi élet nyomásának befolyása alá kerüljünk, ugyanakkor megtörténjen a pozitív változás. Az első eszköz, hogy megértem, hogy én egy lélek vagyok, egy ragyogó fénypont, aki rendelkezik az összes jóság minőségével, és mindenki más is olyan, mint én. Amikor visszatérek a saját eredeti, békével és szeretettel teljes tiszta állapotomba, újból elégedettséget és boldogságot érzek.

A második eszköz: Én, a lélek vagyok a gondolataimnak a teremtője. Az intellektus a lélek eredeti természetének ismeretével és gyakorlásával újból vissza tudja vezetni a tudatot a békéhez, és a negatív személyiségnyomok átalakulnak a tudás alkalmazásával. A lélek aztán kilép a negatívitásból, és visszatér az igazsághoz, és bölcsességhez.

A harmadik eszköz a Legfelső ismerete, aki egy ugyanolyan Fénypont, mint amilyenek mi vagyunk, de örökké tiszta, békés, szerető, erőteljes és állandó.

 

Kommentár: Én, a lélek a testem mestere vagyok. Én, a szemek mestere a lelket nézem, és nem a testet. Én, a fülek mestere eldöntöm, hogy mi hasznos számomra, mi az, ami szennyez, amit nem akarok meghallgatni. Én vagyok a nyelvem mestere. Eldöntöm, hogy mit szükséges szavakba öntenem, és csak azt mondom, ami segít, erővel tölt fel és bátorít másokat. Elhatározom, hogy nem válok kritikussá, nem húzok lefelé másokat, nem pletykálkodom. Én hozom meg a döntéseimet, és a helyes döntésekkel a belső erőm növekszik. Ahogy erőteljesebbé válok, képes vagyok arra, hogy önmagamat azon az ösvényen tartsam, ami a belső béke céljához vezet. Mesterként tudom, hogy rendelkezem az összes kinccsel, a békével, a szeretettel, az igazsággal, az örömmel, és a tisztasággal. Om Shanti.