Egy csendes tudat

Egy csendes tudat

Egy csendes tudat mély, stabil és erőteljes, bölcsesség vezeti, és összhangban van a szívével. Ez egy szellemi és végiggondolt cselekedet alapja.

Annak érdekében, hogy megújulást érezz, adjál szellemi szabadságot önmagadnak. Sehova nem kell menned, csak befele önmagadba.

A szellem nyugalma nem a mozgás hiányát jelenti, de hogy a gondolatok és érzések természetes módon a megfelelő irányba mennek.

A belső béke nem egy passzív állapot. Ez a belső erő állapota, a szeretet és boldogság szülőhelye. 

Csak egyetlenegy dolog számít: megérteni, hogy semmi nem számít annyira, mint megőrizni a tudatunk békéjét és nyugalmát.

Amikor a gondolatainkat lelassítjuk, teret adunk annak, hogy használjuk a belső képességeinket és könnyedén, és gyorsan megváltoztassuk az irányt.

Ugyanúgy, ahogy egy magas toronynak mély alapra van szüksége, hasonló módon a magasabb szintű gondolkodásunk azon alapszik, hogy milyen mélyen megyünk önmagunkba.

Azzal, hogy a tudat világos és erőteljes, a külső nehézségek kint maradnak, azok nem fognak megrázni és így békések maradunk, szabadok a szomorúságtól és az aggodalomtól.

Amikor a szívünkben tiszta, pozitív érzések vannak, ezek az érzések energiát teremtenek, amik automatikusan kifelé áramolnak, és másokat megérintenek egy áldásként.

Az összes tudás alapja annak a bölcsessége, hogy valóban ismerem önmagamat. Ez egy utazás, hogy felfedezzem a belső kincseimet.

A tudat, ami csendes és nyugodt, képes arra, hogy meghallja és érezze az Egy jelenlétének hangját, az erő forrását, a szabadságot és teljességet. Amikor a belső énünkben szeretet és igazság van, akkor a gondolatainkat, a hozzáállásunkat és szavainkat fel tudjuk tölteni a béke erejével, ami mindenhol szerteáramlik.