ALAPKURZUS

A legnépszerűbb kurzusunk a Bevezetés a meditációba programunk, ami 2 részből áll. A bevezető rész gyakorlati ismereteket kínál az emberi lélekről és az idő fogalmáról illetve a lélek, Isten és az anyagi világ közti kölcsönhatásról. Teljesen természetes, ha a kurzus alatt úgy érzed, „azt hiszem, ezt már tudom”, mert ez a kurzus visszavisz a lényegedhez, az igazi énedhez. A meditációs gyakorlatokon keresztül újra megtanulod emlékeztetni önmagadat arra, hogy te egy lélek, egy élő energia vagy, aki legbelül rendelkezik a béke állandó forrásával. Ez a felismerés és tapasztalat lesz az igazi inspiráló erő, hogy minden nap meditálj. A kurzusainkat olyan környezetben, nyugodt és békés atmoszférában tudod meghallgatni, ami elősegíti a szellemi ébredést, a természetes emlékezést és önmagad mélyebb megértését.

Önmagad megismerése a legizgalmasabb belső utazás.  A helyes önismeret szellemi erő, ami lehetővé teszi a kreatív gondolkodást az automatikus helyett; a választ a reakcióval szemben; a békét, a szeretetet és a harmóniát a stressz, a konfliktusok és a káosz helyett.

Ezt a belső utazást teszi lehetővé a meditáció, ami világos szellemi megértést ad önmagadról, segít újra felfedezni és használni azokat a pozitív minőségeket, melyek láthatatlanul ott rejtőznek benned. Arra késztet, hogy fejleszd a képességeidet az életedben.

A meditáció segítségével képes vagy élvezni a csend pillanatait, a befelé-fordulásra és az elmélkedésre szánt időt.

A meditáció ugyanakkor abban is segít, hogy szabaddá válj a káros és helytelen gondolatok, érzések és reakciók megteremtésének szokásától. Ez a tudatosság az energia pozitív áramlását eredményezi, ami fejleszti a viselkedési formák, a tettek és a kapcsolatok minőségét.

Amiről az alapkurzuson tanulhatsz:

tudatosság és önismeret,   kapcsolat Istennel,   a karma törvénye,    szellemi életmód,   az idő ciklusa,   az élet fája

MEDITÁCIÓS GYAKORLATOK

Kattints a gyakorlatok neve melletti Lejátszás ikonra, hogy velünk meditálhass!

Ha a meditáció közben szeretnéd a képet nagyban látni, kattints rá a nagyításhoz!

   BELSŐ BÉKE

Belső béke
   CSENDES TUDAT

Csendes tudat
   ÖNTISZTELET

Öntisztelet
   A LEGFELSŐ FORRÁS

A legfelső forrás

SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

A legtöbben, akik eljönnek a kurzusainkra leginkább a béke és boldogság tartós megtapasztalását szeretnék. Ehhez szükség van önmagunk átalakítására. Ebben a fő útmutató a meditációs alapkurzus, de más programokat és eseményeket is ajánlunk a szellemiség gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban.

Kísérd figyelemmel programjainkat az eseménynaptárban.

HOROSZKÓP MÁSKÉPP